Vind de beste boekhouder in Culemborg


Op zoek naar een boekhouder in Culemborg? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele boekhouders zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste boekhouders in Culemborg

In het onderstaande overzicht vind je de beste boekhouders uit Culemborg op rij. Vind snel en eenvoudig een boekhouder voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste boekhouders in Culemborg voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis boekhouder offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste boekhouders op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis boekhouder offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.

boekhouder Culemborg

Wat doet een boekhouder?

De werkzaamheden van boekhouders zijn divers. Het is afhankelijk van jou wensen en de hulp die je nodig hebt bij jou type bedrijf. Een boekhouder verzorgt meestal de gehele financiële administratie van je bedrijf. Een belangrijk taak van boekhouders is het geven van financieel advies, op basis van dit advies kun je keuzes maken die gunstig zijn voor het bedrijf. Uiteindelijk bepaal je zelf wat er gebeurd bij het uitbesteden van je boekhouding.

Een aantal voorbeelden van de taken die een boekhouder voor jou kan verrichten:

 • Bijwerken van de boekhouding van je bedrijf
 • Helpen bij opstellen en indienen aangiftes
 • Geven van advies voor de toekomst van je bedrijf
 • Dienen als informatiepunt voor alle financiële zaken
 • Bieden van technische ondersteuning bij online boekhouden

Houdt rekening met het feit dat het wettelijk verplicht is om de financiële administratie goed bij te houden met een bewaartermijn van zeven jaar bij bedrijven. Voor particulieren is dit niet verplicht. Een boekhoudkantoor kan je helpen om de boekhouding op orde te houden zodat je aan deze voorwaarden voldoet, daarnaast heb je meer tijd om te werken aan je bedrijf. Een boekhouder is dus een uitstekende aanvulling voor elk soort bedrijf, daarnaast kan een boekhouder ook helpen bij het op orde maken van je particuliere boekhouding. Benieuwd naar de kosten van een boekhouder in Culemborg? Vergelijk gratis offertes!


Hulp nodig met je financiële administratie?

Een boekhouder kan je helpen, vraag direct gratis offertes aan en bespaar op de kosten.

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een boekhouder in Culemborg?

Een boekhouder zorgt ervoor dat je gehele boekhouding op orde is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het soort boekhouder dat je inhuurt. Het is belangrijk om altijd een boekhoudkantoor te kiezen die past bij jou wensen.

De kosten van een boekhouder die net is afgestudeerd is gemiddeld €40,- tot €45,- per uur. Een boekhouder die al een aantal jaren ervaring heeft kost ongeveer €50,- per uur. Een boekhouder die zeer ervaren is kost ongeveer €80,- per uur.

Het verschil tussen deze verschillende boekhouders ligt in de ervaring van de boekhouder en de mate waarin ze advies kunnen geven op je financiële administratie. Een meer ervaring boekhouder kan bijvoorbeeld regelmatig advies geven over de status van je boekhouding en hoe je dit efficiënter kan maken.

Daarnaast moet je ook rekening houden met het feit dat de kosten verschillen voor het soort bedrijf waar je de boekhouding voor nodig hebt. Een zzp’er heeft vaak een minder grote financiële administratie, terwijl een mkb te maken heeft met veel verschillende onderdelen van de boekhouding. Hierdoor zijn bijvoorbeeld de kosten voor belastingaangifte uitbesteden vaak duurder bij een groter bedrijf.

De kosten van verschillende werkzaamheden van een boekhouder in Culemborg kun je in een handig overzicht vinden in de onderstaande tabel. Wil je liever weten wat het exact kost? Vergelijk dan gratis offertes.

boekhouder zzp Culemborg

Kosten boekhoudkantoor 2022

Klus Gemiddelde prijs*
Belastingaangifte particulier €115,- tot €165,-
Belastingaangifte zzp’ers en ondernemers (W-biljet) Vanaf €250,-
Opstellen van een jaarrekening voor een bv Vanaf €450,-
Debiteurenbeheer Ontvang gratis offertes voor een prijsindicatie
Salarisadministratie Vanaf €15,- per loonstrook

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, dit kan verschillen per boekhouder. Voor de exacte kosten kun je gratis offertes aanvragen.

Wat kost een boekhouder per uur?

Een boekhoudkantoor in Culemborg kost gemiddeld tussen de €40,- en €80,- per uur. Deze prijzen is afhankelijk van de ervaring van de boekhouder, maar ook de grootte van het bedrijf. Schakel je een zelfstandige boekhouder in, dan ben je vaak tussen de €40,- en €50,- per uur kwijt. Voor een boekhoudkantoor kan je rekenen op een prijs van ongeveer €80,-.


Uurtarief boekhouder 2022

€40,- tot €80,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van boekhouder uit de de regio.)

Laag
€40,- tot €50,-

Startende boekhouders

Hoog
€80,-

Ervaren boekhouders
Boekhoudkantoor

Start gratis offerteaanvraag!

Veelgestelde vragen over boekhouders

Heb je nog vragen over boekhouding en je financiële administratie? Hieronder geven we een aantal antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Je kan altijd in contact komen met boekhouders uit Culemborg via onze offerteservice.

Wat kost een boekhouder voor zzp in Culemborg?

Zzp’ers hebben de werkzaamheden van boekhouders in de meeste gevallen minder vaak nodig. Dit komt door de grootte van het bedrijf en de mate waarin financiële administratie uitgevoerd moet worden.

Maar hoeveel kost een boekhouder voor zzp’ers?

Zzp’ers huren boekhouders gemiddeld één keer per maand in, de kosten hiervan zijn gemiddeld €80,- tot €95,-. Dit is uiteindelijk afhankelijk van hoeveel taken de boekhouder moet uitvoeren en de ervaring van de boekhouder. Bespaar nooit op een goede boekhouder, je bent namelijk verplicht om je financiële administratie goed bij te houden. Voor de exacte prijzen kan je altijd gratis offertes vergelijken van boekhouders.

Alle regels over de verplichting van het bijhouden van je financiële administratie kan je vinden op de website van de Belastingdienst.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een boekhouder?

Een boekhouder kan helpen met veel verschillende taken. Het voornaamste is het bijhouden van de gehele administratie. Het inhuren van een een professional brengt vele voordelen met zich mee:

 • Door de boekhouding uit te besteden houd je meer tijd over voor de werkzaamheden binnen je bedrijf
 • Met een boekhoudkantoor ben je verzekerd van een professionele financiële administratie en hoef je je geen zorgen meer te maken over je boekhouding
 • Een boekhouder kan financieel advies geven, zo kun je weloverwogen keuzes maken voor de toekomst van je bedrijf

Waar moet je opletten bij het inhuren van een boekhouder?

Het zoeken van de juiste boekhouder kan moeilijk zijn. Bij het inhuren van een boekhouder is het belangrijk om op een aantal punten te letten.

 1. Kijk naar de ervaring van de boekhouder. Heeft de boekhouder genoeg ervaring om je te helpen met jou specifieke wensen?
 2. Let op de kosten van de boekhouder. Het is belangrijk een goede boekhouder te kiezen, bespaar dus niet op een professionele boekhouder. Houd wel altijd rekening met je eigen budget.
 3. Kies een boekhouder in de regio. Door een boekhouder te kiezen kan je makkelijker vergaderingen inplannen, daarnaast bespaar je op eventuele voorrijkosten.

Besparen op de beste boekhouder? Zo doe je dat!

Het is goed om te weten dat een boekhouder inschakelen vaak betekent dat er meer aftrekposten kunnen worden gevonden, dat is al mooi meegenomen. Maar besparen doen we allemaal graag, zelfs op belangrijke zaken zoals de boekhouding. Met de onderstaande tips wordt het inschakelen van een boekhoudkantoor een stuk voordeliger.

Organiseer je boekhouding

Je kan eventueel zelf al beginnen met het bijhouden en organiseren van je boekhouding. Zorg ervoor dat je alle facturaties goed gaat indelen, dat alle uitgaven netjes worden bijgehouden en zorg voor een aparte map voor de uitgaven en inkomsten. Op deze manier is het minder uitzoekwerk voor de boekhouder en kan er sneller worden gewerkt aan de daadwerkelijke klussen. De boekhouder kan je zelfs op weg helpen om de administratie op orde te houden.

Besteed een gedeelte uit van de boekhouding

Hoeft niet de hele boekhouding te worden uitgevoerd? Dan kan je ook gaan voor het uitbesteden van slechts een gedeelte van de boekhouding. Op deze manier zorg je toch dat de belangrijke en lastige gedeeltes van de boekhouding goed worden georganiseerd. Op deze manier betaal je alleen voor wat nodig is.

Gebruik een zakelijke rekening niet voor privé uitgaven

Het gebeurt nog steeds: ondernemers die de zakelijke rekeningen gebruiken voor privé uitgaven. Deze uitgaven moeten dan worden meegenomen in de boekhouding. Dit betekent dat de boekhouder extra uitzoekwerk heeft en dat betekent weer meer gespendeerde uren. Door dit te vermijden is de boekhouder minder lang bezig, wat een direct effect heeft op de totaalprijs.

Vergelijk offertes op De 10 Beste

De laatste tip is heel simpel: vergelijk gratis en vrijblijvend offertes op De 10 Beste. Zo bespaar je tot wel 40%, je ontvangt namelijk aanboden van meerdere boekhoudkantoren in de regio. Je kiest zelf voor de boekhouder met het beste aanbod en het best bij je past.

boekhoudkantoor Culemborg

Je zoekt een boekhouder in Culemborg? Vergelijk gratis offertes!

Een boekhouder in Culemborg kan je helpen met je gehele boekhouding. Daarnaast kunnen boekhouders je ook helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst van je bedrijf. Een goede boekhouder geeft professioneel advies over je professionele zaken.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvang snel een aantal prijsopgaven van boekhoudkantoren uit de buurt. Je kiest zelf de boekhouder die past bij de klus en bovendien kan je besparen tot wel 40%.

Start nu je gratis aanvraag!