De 10 Beste

Over De 10 Beste?

Op De 10 Beste vind je overzichten van de beste producten en bedrijven in een hoop verschillende categorieën: van dakdekkers tot boekhouders. We zijn constant aan het uitbreiden, dus er is een grote kans dat je bij je volgende bezoek meer keuze hebt. Onze redactie is hard bezig met onderzoek doen naar het beste en dit zo duidelijk en concreet mogelijk te presenteren voor jou. Zo zorgen wij ervoor dat je zoektocht naar een dienstverlener of product niet moeilijker wordt gemaakt dan het hoeft te zijn.

Naast het vergelijken van verschillende diensten vind je ook een hoop artikelen op De 10 Beste. We willen je niet alleen informeren over de beste dienstverleners en producten, maar geven je ook graag duidelijke informatie in de vorm van artikelen. Zo vind je artikelen over de kosten van bepaalde projecten, deze zijn bijvoorbeeld te vinden in onze prijsgids, of krijg je uitleg over doe-het-zelf projecten.

We hebben ook een website voor de Belgische bezoekers: De 10 Beste België.

20.000+ bedrijven


Meer dan 20.000 bedrijven te vinden via De 10 Beste

200+ recensies


Meer dan 200 geschreven en geplaatste recensies

10.000+ klussen


Meer dan 10.000 succesvol afgeronde klussenZo werkt onze dienstverlening

Je bent op de De 10 Beste beland omdat je op zoek bent naar een specialist of een bepaald product. Onderstaand lees je hoe onze dienstverlening werkt – van onderzoek tot aan de keuze.

Stap 1. Wij doen onderzoek

Onze redacteurs doen onderzoek naar allerlei verschillende bedrijven en producten, we kijken onder andere naar de prijs en kwaliteit.

Stap 2. Wij delen onze bevindingen

Uit het onderzoek komen enkele resultaten, deze uitkomsten delen we in verschillende artikelen.

Stap 3. Jij gaat vergelijken

Jij maakt gebruik van de informatie die we hebben onderzocht en maakt een keuze. Je vraagt offertes aan en vergelijkt deze.

Stap 4. Kies de beste aanbieding

Kies voor de beste offerte en laat ons weten of je tevreden bent over het betreffende bedrijf.

Gratis offertes vergelijken!


De redactie

De 10 Beste, het online marketingbureau voor de bouw en het mkb, zorgt voor de klantenwerving van verschillende vakspecialisten in verschillende branches. Vanuit ons hoofdkantoor in Drachten zorgen wij al meer dan tien jaar vol passie voor nieuwe klanten, en daarbij nieuwe omzet, aan een groot aantal bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Dit betekent ook dat onze redactie al meer dan 10 jaar bezig is met het onderzoeken en presenteren van een ontelbare hoeveelheid informatie voor de meest uiteenlopende onderwerpen. We zijn er daarom ook zeker van dat wij jullie de beste bedrijven, artikelen en informatie kunnen bieden die er is.

Het ontstaan

Ons team heeft al meer dan tien jaar ervaring met het onderzoeken en presenteren van een groot diversiteit aan artikelen: dus waarom niet op één platform? De 10 Beste is ontwikkeld in 2021 als een makkelijk en snel alternatief voor het vinden van de beste dienstverleners en producten. We krijgen tegenwoordig zoveel informatie aan ons gepresenteerd dat het steeds lastiger wordt om zelf onderzoek te doen en het beste te kiezen. Dit is dan ook de grootste motivatie geweest voor het ontwikkelen van De 10 Beste.

We zijn inmiddels druk bezig met het ontwikkelen en verbeteren van De 10 Beste. Zo zijn we altijd op onderzoek naar de beste bedrijven en producten. Daarbij willen we ook dienen als kennisbank zodat jij altijd goed geïnformeerd bent over verschillende projecten en diensten.

Onze missie

De missie van De 10 Beste is:

  • Een zo compleet mogelijk overzicht bieden van de beste diensten producten en bedrijven, doormiddel van uitgebreid onderzoek
  • De zoektocht naar de beste diensten en producten zo makkelijk en moeiteloos mogelijk te maken voor onze bezoekers
  • Hét vergelijkingsplatform van Nederland te worden
  • Constant blijven verbeteren en altijd nieuwsgierig blijven

Hoe komen we tot de informatie op De 10 Beste?

De informatie die je op de website vindt komt voort uit:

  • Specialisten: contact met bedrijven in diverse sectors zorgt ervoor dat de informatie op onze website altijd voort komt uit expertise en ervaring.
  • Uitgebreid onderzoek: onderzoek doen naar de kenmerken, kwaliteiten en prijzen van producten en diensten via verschillende bronnen door onze redactie.
  • Onze bezoekers: de recensies die worden achtergelaten door de bezoekers geven een nog duidelijker beeld van bepaalde diensten.

De bedrijven die je op de website vindt zijn geselecteerd op basis van klantenservice, deskundigheid, prijs-kwaliteit verhouding en de communicatie. Let wel op dat de bedrijven niet allemaal zijn aangesloten in ons netwerk, het is slechts een overzicht van de beste bedrijven per plaats.


Waarom kiezen voor De 10 Beste?

De 10 Beste is de schakel tussen klant en vakspecialist. Wij streven er voor om dit proces zo vlot en moeiteloos te laten verlopen. Wat zijn de voordelen van De 10 Beste?

  • Specialisten in meer dan 20 verschillende vakgebieden
  • Groot netwerk van vakspecialisten voor elke mogelijke klus
  • We constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze dienstverlening

Zo kan je contact met ons opnemen: