Vind een geschikte uitvaartondernemer

Op zoek naar een uitvaartverzorger? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele uitvaartondernemers zonder enige verplichting.

Gratis & Vrijblijvend

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost gemiddeld €7.500,- zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Een crematie is doorgaans goedkoper dan een begrafenis. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt.

De basiskosten van een begrafenis bedragen zo’n €2.500,-. Onder deze kostenpost vallen de diensten van de uitvaartondernemer, de laatste verzorging van de overledene, de opbaring van de overledene, de kist en het rouwvervoer.

Afhankelijk van je voorkeuren kunnen de kosten van een bedrafenis een stuk hoger uitvallen. Keuzes die de kosten verhogen zijn een uitvaart in het weekend, een luxe catering of kist, kerkhuur, rouwadvertenties en bloemstukken. Met een begrafenisverzekering kan je jezelf verzekeren tegen deze extra kosten.

Wanneer je op zoek bent naar een uitvaartondernemer dan adviseren we je om offertes te vergelijken. Door te vergelijken krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen.

Vind de beste uitvaartondernemer bij jou in de buurt.

Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met uitvaartondernemers bij jou in de buurt.

DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland