Veelgestelde vragen: bedrijven

Hieronder geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen over bedrijfsvermeldingen. Benieuwd naar de branches op onze website?

Bekijk het dienstenoverzichtveelgestelde vragen bedrijven

Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden voor een bedrijfspagina?

Je kan je bedrijf eenvoudig aanmelden via het formulier op de ‘bedrijf aanmelden’ pagina. Deze kan je vinden onderaan de pagina. Hierin geef je een aantal gegevens over je bedrijf en werkgebied, wij zorgen er vervolgens voor dat je een vermelding krijgt op De10Beste!

Welke informatie moet ik delen voor de vermelding?

Bij het aanmelden van je bedrijf moet je een aantal velden invullen. Bijvoorbeeld je voor- en achternaam, bedrijfsnaam, vestigingsadres, branche, werkgebied en er is ruimte om wat meer informatie te geven over de werkzaamheden van je bedrijf.

Kan ik mijn bedrijfspagina nog aanpassen?

Wanneer je een bedrijfspagina hebt kan je deze nog aanpassen. Ga naar de pagina van je bedrijf en zoek het kopje ‘bedrijfsgegevens’. Hieronder staat een knop die je stuurt naar een formulier waar je de wijziging kan doorgeven. Vul hier in wat je wil aanpassen en wij zorgen ervoor dat de pagina weer up-to-date is! We controleren alle aanvragen, zo kan alleen jij je bedrijf aanpassen. Wanneer de aanpassing is verwerkt krijg je een bevestigingsmail.

Kan ik mijn bedrijfspagina laten verwijderen?

Het is mogelijk om een bedrijfspagina te verwijderen. Ga naar de pagina van je bedrijf en zoek het kopje met de gegevens van je bedrijf. Hier vind je een knop met ‘pas je bedrijfsgegevens aan’. Klik op de knop en zoek in het formulier de optie om je vermelding te laten verwijderen. We bekijken altijd handmatig alle verzoeken, wanneer het is goedgekeurd zal je vermelding worden verwijderd.

Waarom staan mijn gegevens op jullie site?

Onze website is samengesteld met openbare gegevens van de Kamer van Koophandel. Bij het samenstellen van onze websites worden enkel deze publiekelijke gegevens gebruikt. Mocht je de vermelding willen laten verwijderen is dit mogelijk. Ga naar de pagina van je bedrijf en klik de knop met ‘pas je bedrijfsgegevens aan’. Druk hierop en dien een aanvraag in voor het verwijderen van de vermelding. We zullen er voor zorgen dat de pagina zo spoedig mogelijk wordt verwijderd.

Er staat een recensie over mijn bedrijf op jullie site, kan deze worden verwijderd?

Je kunt een verzoek indienen bij de redactie om een recensie te verwijderen. Via het contactformulier, te vinden onderaan de pagina in de blauwe balk, kan je een aanvraag indienen om een recensie te laten verwijderen.

Staat je vraag er niet tussen? Je kan je vraag altijd stellen via het contactformulier. We proberen je zo spoedig mogelijk te helpen.

Bedrijf aanmelden