Dakdekkers » Dakdekker Uden » Dak Expertise Nederland BV

Dak Expertise Nederland BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dak Expertise Nederland BV is een dakdekker uit Uden in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Neringstraat-West 3. De onderneming is opgericht op 12-12-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Dak Expertise Nederland BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70284598.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dak Expertise Nederland BV

Dak Expertise Nederland BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dak Expertise Nederland BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-12-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70284598.

Wat is jouw ervaring met Dak Expertise Nederland BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dak Expertise Nederland BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dak Expertise Nederland BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dak Expertise Nederland BV uit Dakdekker Uden

Dak Expertise Nederland BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dak Expertise Nederland BV. Wat is jouw ervaring met Dak Expertise Nederland BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review