Dakdekkers » Dakdekker Best » Dakunie BV

Dakunie BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakunie BV is een dakdekker uit Best in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op De Tongelreep 1-21. De onderneming is opgericht op 27-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Dakunie BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71271821.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakunie BV

Dakunie BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakunie BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71271821.

Wat is jouw ervaring met Dakunie BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakunie BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakunie BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakunie BV uit Dakdekker Best

Dakunie BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakunie BV. Wat is jouw ervaring met Dakunie BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review