Dakdekkers » Dakdekker Arnhem » Douma Dak B.V.

Douma Dak B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Douma Dak B.V. is een dakdekker uit Arnhem in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Broekstraat 32. De onderneming is opgericht op 10-10-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Douma Dak B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72818735.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Douma Dak B.V.

Douma Dak B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Douma Dak B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-10-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72818735.

Wat is jouw ervaring met Douma Dak B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Douma Dak B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Douma Dak B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Douma Dak B.V. uit Dakdekker Arnhem

Douma Dak B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Douma Dak B.V.. Wat is jouw ervaring met Douma Dak B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review