Dakdekkers » Dakdekker Apeldoorn » Pieterse Vast&Goed BV

Pieterse Vast&Goed BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Pieterse Vast&Goed BV is een dakdekker uit Apeldoorn in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Hommel 101. De onderneming is opgericht op 21-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Pieterse Vast&Goed BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71259899.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pieterse Vast&Goed BV

Pieterse Vast&Goed BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pieterse Vast&Goed BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71259899.

Wat is jouw ervaring met Pieterse Vast&Goed BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pieterse Vast&Goed BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pieterse Vast&Goed BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pieterse Vast&Goed BV uit Dakdekker Apeldoorn

Pieterse Vast&Goed BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pieterse Vast&Goed BV. Wat is jouw ervaring met Pieterse Vast&Goed BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review