Dakdekkers » Dakdekker Leeuwarden » Wever & de Lima B.V.

Wever & de Lima B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Wever & de Lima B.V. is een dakdekker uit Leeuwarden in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Krijn van den Helmstraat 1. De onderneming is opgericht op 01-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Wever & de Lima B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90367731.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Wever & de Lima B.V.

Wever & de Lima B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Wever & de Lima B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-06-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90367731.

Wat is jouw ervaring met Wever & de Lima B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Wever & de Lima B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Wever & de Lima B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Wever & de Lima B.V. uit Dakdekker Leeuwarden

Wever & de Lima B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Wever & de Lima B.V.. Wat is jouw ervaring met Wever & de Lima B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review