Dakdekkers » Dakdekker Groningen » Uuldriks Sedum B.V.

Uuldriks Sedum B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Uuldriks Sedum B.V. is een dakdekker uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Populierenlaan 44. De onderneming is opgericht op 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Uuldriks Sedum B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80775659.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Uuldriks Sedum B.V.

Uuldriks Sedum B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Uuldriks Sedum B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80775659.

Wat is jouw ervaring met Uuldriks Sedum B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Uuldriks Sedum B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Uuldriks Sedum B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Uuldriks Sedum B.V. uit Dakdekker Groningen

Uuldriks Sedum B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Uuldriks Sedum B.V.. Wat is jouw ervaring met Uuldriks Sedum B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review