Dakdekkers » Dakdekker Groningen » Praepara B.V.

Praepara B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Praepara B.V. is een dakdekker uit Groningen in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Leonard Springerlaan 7. De onderneming is opgericht op 08-11-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Praepara B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73058858.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Praepara B.V.

Praepara B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Praepara B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-11-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73058858.

Wat is jouw ervaring met Praepara B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Praepara B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Praepara B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Praepara B.V. uit Dakdekker Groningen

Praepara B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Praepara B.V.. Wat is jouw ervaring met Praepara B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review