Dakdekkers » Dakdekker Deventer » DSDG Dakwerken B.V.

DSDG Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DSDG Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Deventer in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Marienburghstraat 29. De onderneming is opgericht op 23-01-2020 en telt 2-4 werkzame personen. DSDG Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77126319.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DSDG Dakwerken B.V.

DSDG Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DSDG Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-01-2020 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77126319.

Wat is jouw ervaring met DSDG Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DSDG Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DSDG Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DSDG Dakwerken B.V. uit Dakdekker Deventer

DSDG Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DSDG Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met DSDG Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review