Clima World B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Clima World B.V. is een cv-installateur uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Beverstraat 122. De onderneming is opgericht op 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Clima World B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89559029.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Clima World B.V.

Clima World B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Clima World B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89559029.

Wat is jouw ervaring met Clima World B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Clima World B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Clima World B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Clima World B.V. uit CV installateur Rotterdam

Clima World B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Clima World B.V.. Wat is jouw ervaring met Clima World B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review