Vind de beste belastingadviseur in Rotterdam


Op zoek naar een belastingadviseur in Rotterdam? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele belastingadviseurs zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste belastingadviseurs in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beste belastingadviseurs uit Rotterdam op rij. Vind snel en eenvoudig een belastingadviseur voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste belastingadviseurs in Rotterdam voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis belastingadviseur offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste belastingadviseurs op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis belastingadviseur offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.belastingadviseur Rotterdam

Wat kost een belastingadviseur in Rotterdam?

De kosten van een belastingadviseur in Rotterdam liggen gemiddeld tussen de €60,- en €120,- per uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Voor een particulier liggen de kosten lager, zo betalen studenten gemiddeld €25,- door de kleine hoeveelheid werkzaamheden. Voor een standaard belastingaangifte betaal je als particulier €60,-, maar als er bijzonderheden bij komen kijken zoals bijleenregelingen of fiscale partners kan dit oplopen tot €125,-.

Het laten invullen van belastingbiljetten begint vanaf €60,- en kan oplopen tot €250,-. Voor een T-biljet, loonheffing terugvragen, betaal je €60,-. Voor een M-biljet, immigratie naar Nederland of buitenland met een fiscaal partner, betaal je €250,-.

Hoeveel kost een belastingadviseur voor zakelijke klanten?

De kosten van een belastingadviseur voor zakelijke klanten begint vanaf €120,- per uur, dit komt door een grotere hoeveelheid werkzaamheden. Voor een zeer ervaren belastingadviseur betaal je €170,- per uur. Hulp bij de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers kost tussen de €225,- en €950,- per uur, dit ligt aan de grootte van het bedrijf en de ervaring van de belastingadviseur.

belastingadvies Rotterdam

Kosten belastingadvieskantoor 2024

Soort hulp Kosten*
Belastingaangifte particulier €25,- tot €125,-
Invullen belastingbiljetten €60,- tot €250,-
Aanvragen toeslagen €40,-
Aangifte inkomstenbelasting ondernemers €275,- tot €950,-

*Let op: dit zijn de gemiddelde kosten. De prijzen zijn afhankelijk van werkzaamheden en kan verschillen per belastingadviseur.

Wat kost een belastingadviseur of belastingadvieskantoor in Rotterdam per uur?

Een belastingadviseur rekent gemiddeld een uurtarief van €60,- tot €120,-. Een beginnende belastingadviseur kost €60,- tot €90,-, een ervaren belastingadviseur, of belastingadvieskantoor in Rotterdam, kost al gauw €90,- tot €120,- per uur.


Uurtarief belastingadviseur 2024

€60,- tot €120,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van belastingadviseurs in de regio.)

Laag
€60,- tot €90,-

Beginnende belastingadviseur

Hoog
€90- tot €120,-

Ervaren belastingadviseur

Start gratis offerteaanvraag!

Wat doet een belastingadviseur?

Een belastingadviseur adviseert zakelijke en particuliere klant over hun belastingen. Zo geven ze bijvoorbeeld advies over de inkomstenbelasting en omzetbelasting. Daarnaast informeren ze bijvoorbeeld ook over aftrekposten en fiscale regelingen. Een goede belastingadviseur zorgt ervoor dat je niet te veel belasting betaalt, zo kan je een hoop geld besparen.

Wat zijn de werkzaamheden van een belastingadviseur?

De werkzaamheden van een belastingadviseur lopen erg uiteen. Zo helpen ze bij het voorbereiden en indienen van de belastingaangifte, adviseren ze over een fiscale strategie en kunnen ze informeren over fiscale wet- en regelgeving.

De belangrijkste taken van een belastingadviseur zijn:

 • Hulp bij de belastingaangifte, bij zowel de voorbereiding als het indienen
 • Controle van jaarrekeningen en aanslagen
 • Hulp bij een fiscale strategie, bij het bedenken en uitvoeren
 • Samenstelling van financiële planningen
 • Behandeling van beroepsprocedures
 • Schrijven en versturen van bezwaarschriften
 • Volgen van ontwikkelingen en wijzingen op fiscaal gebied en hierover advies geven
 • Advies geven over de fiscale wet- en regelgeving
 • Contact onderhouden met de belastingdienst

Wil je een belastingadvieskantoor inschakelen? Vergelijk dan gratis offertes, je bepaalt zelf de belastingadviseur die past bij jou wensen.

Hoe kies je voor de beste belastingadviseur in Rotterdam?

Het herkennen van een goede en betaalbare belastingadviseur kan lastig zijn. Er zijn een aantal punten waar op gelet kan worden zodat je zeker weet dat de juiste belastingadviseur inschakelt.

 • Kijk of de belastingadviseur is ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Deze beroepsvereniging laat zien dat de aangesloten belastingadviseur veel kennis en ervaring heeft.
 • Kijk of de belastingconsulent een NOB-lidmaatschap heeft. De belastingadviseur die het NOB-lidmaatschap heeft is een universitair opgeleide specialist en geven altijd advies van hoge kwaliteit.
 • Kijk of de fiscalist onderdeel is van NOAB. De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen is een brancheorganisatie gericht op ondernemers. Leden hiervan hebben kennis over actuele fiscale zaken en wetten.
 • Kijk naar de top 10 belastingadviseurs in Rotterdam op De10Beste.nl

belastingadvieskantoor Rotterdam

Besparen op een belastingadviseur in Rotterdam? Vergelijk gratis offertes!

Een belastingadviseur in Rotterdam helpt zowel particulieren als zakelijke klanten en kan helpen met alles omtrent de belasting en andere financiële zaken. Het inhuren van een belastingadviseur bespaart je een hoop tijd en energie, je hebt bovendien iemand die je advies kan geven over je financiële status.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Vergelijk offertes van verschillende belastingadvieskantoren. Je bespaart tot wel 40% op de kosten en kiest zelf de belastingadviseur die past bij jou wensen.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen: belastingadvies in Rotterdam

Hieronder gaan we in op een aantal veelgestelde vragen over belastingadvies in Rotterdam. Bijvoorbeeld over hoe een belastingadviseur een particuliere of zakelijke klant kan helpen.

Wat doen belastingadviseurs voor zakelijke klanten?

Een belastingadviseur helpt zakelijke klanten bij verschillende financiële werkzaamheden voor alle soorten bedrijven: bijvoorbeeld voor zzp’ers of ondernemers van een mkb. Ze geven hulp bij de belastingaangifte en andere aangiftes, denk aan de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Daarnaast helpen ze ook bij de salarisadministratie. Ze stellen bijvoorbeeld jaaropgaven op en berekenen loonheffingen. Ze kunnen daarnaast advies op maat geven, bijvoorbeeld op het gebied van belasting maar ook algemeen financieel advies.

Het inhuren van een belastingadviseur wordt sterk aangeraden, het kan je een hoop tijd en kosten besparen. Daarnaast ben je zeker van professioneel financieel advies.

Wat zijn de werkzaamheden van een belastingadviseur voor particulieren?

Het inhuren van een belastingadviseur voor particulieren is heel goed mogelijk. Je wordt namelijk geholpen bij verschillende aangiftes, krijgt advies bij belastingen, hulp bij het invullen van biljetten en de aanvraag van toeslagen.

Hulp bij belastingaangifte betekent dat je veel tijd en energie kan besparen. De belastingadviseur neemt verzorgt de gehele aangifte, zo hoef je je dus geen zorgen te maken. Ze kunnen ook advies geven op basis van de informatie in je belastingaangifte. Wellicht vinden ze eventuele aftrekposten en regelingen waar je recht op hebt.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een belastingadviseur?

Het inhuren van een belastingadviseur brengt vele voordelen met zich mee. Zo heb je iemand die veel verstand heeft van de belasting en je daarbij advies kan geven. Door aangiftes uit te besteden bespaar je een hoop tijd, daarnaast kan je veel leren voor de toekomstige aangiftes.

Voor ondernemers wordt het sterk aangeraden om een belastingadviseur in te schakelen. Je krijgt namelijk advies over de financiële status van je bedrijf, op basis hiervan kan je weloverwogen keuzes voor de toekomst maken.

De voordelen van een belastingadviseur op een rijtje:

 • Grote kennis van fiscale zaken, kan advies geven op basis van ervaring en kennis
 • Hulp bij aangiftes, administratieve diensten en het geven van belastingadvies
 • Er wordt een zorg van je afgenomen, zo heb je meer tijd en energie voor andere zaken

Wat heeft een belastingadviseur van je nodig?

Een belastingadviseur heeft enkele gegevens van je nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Dit gaat vaak om je BSN,rekeningnummer, DigiD, gegevens over je inkomsten en alle gegevens omtrent beleggingen. In sommige gevallen is het ook nodig om gegevens over je woonsituatie en bijzonderheden te verstrekken.