Vind de beste accountant in Rotterdam


Op zoek naar een accountant in Rotterdam? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele accountants zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste accountants in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beste accountants uit Rotterdam op rij. Vind snel en eenvoudig een accountant voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste accountants in Rotterdam voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis accountant offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste accountants op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis accountant offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.

De beste accountants in Rotterdam


accountant Rotterdam

Wat doet een accountant?

Een accountant kan veel werkzaamheden voor je verrichten. Het lijkt op de werkzaamheden van andere financiële dienstverleners, maar bestaat uit nog meer gespecialiseerde taken.

Een accountant kan je helpen met een salarisadministratie. Bijvoorbeeld bij het bijhouden van de uren en het verwerken van de salarissen. Een accountant heeft de kennis om de salarisadministratie volgens de juiste regels en wetten uit te voeren. Zo ben je verzekerd van een professionele salarisadministratie en heb je meer tijd om je te focussen op je onderneming.

Het bijhouden van de financiële administratie behoort ook tot het takenpakket van een accountant. Voor middelgrote en grote bedrijven is het zelfs verplicht om een accountantsverklaring te hebben.

Het geven van financieel en fiscaal advies is ook één van de werkzaamheden. Een accountant heeft veel kennis van bedrijfseconomie en financiën. Ze kunnen je advies op maat geven en advies geven over bijvoorbeeld het besparen op de belasting.

Een accountant kan ook helpen bij het opstellen van een jaarrekening. De jaarrekening is een verplicht onderdeel voor de meeste ondernemers. Accountants kunnen deze professioneel opmaken. Daarnaast kunnen ze ook de wettelijke controle van de jaarrekening uitvoeren.

Wil je een accountant inschakelen? Vergelijk gratis offertes van accountantskantoren in Rotterdam!


Op zoek naar een goede accountant in Rotterdam?

Door gratis offertes te ontvangen vind je de juiste accountant voor de klus!

 

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een accountant in Rotterdam?

De kosten van een accountant verschillen per opdracht. Het gaat vaak om een vaste prijs per opdracht. Dit kan natuurlijk verschillen per accountantskantoor en de grootte van de klus.

Het opstellen van een financiële rapportage kost gemiddeld tussen de €40,- en €300,-. Hulp bij de belastingaangifte kost ongeveer €50,- tot €150,-. De boekhouding op orde maken kost rond de €60,- tot €180,- en het bijhouden van de financiële administratie €300,- tot €600,-.

Het opstellen van jaarstukken kost je €100,- tot €200,- Het opstellen van een jaarrekening kan tussen de €250,- en €500,- kosten. Het bijhouden van salaris- en personeelsadministratie kost gemiddeld €150,- tot €250,- per klus.

Het geven van financieel advies kost tussen de €100,- en €250,-. Hierbij neemt de accountant de boekhouding goed door zodat ze advies kan geven dat past bij je onderneming.

In de onderstaande tabel kan je in een makkelijk overzicht de kosten bekijken. Ben je benieuwd naar de exacte kosten voor je klus? Ontvang gratis offertes van accountants.

accountantskantoor Rotterdam

Kosten accountantskantoren 2022

Type klus Gemiddelde kosten*
Financiële rapportage €40,- tot €300,-
Aangifte belastingen €50,- tot €150,-
Bijhouden boekhouding €60,- tot €180,-
Jaarstukken opmaken €100,- tot €200,-
Salaris- en personeelsadministratie €100,- tot €250,-
Controleverklaring €150,- tot €300,-
Jaarrekening opstellen €250,- tot €500,-
Bijhouden van financiële administratie €300,- tot €600,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde kosten, inclusief btw. De prijzen kunnen verschillen per accountant. Vraag gratis offertes aan voor de exacte prijzen.

Wat kost een accountant per uur?

Een accountant heeft gemiddeld een uurtarief van €70,- tot €100,-. Voor een beginnende accountant betaal je tussen de €60,- en €75,-. Voor een ervaren accountant €150,- tot €200,-.


Uurtarief accountant 2022

€70,- tot €100,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van accountants uit de de regio.)

Laag
€60,- tot €75,-

Beginmende accountant

Hoog
€150,- tot €200,-

Ervaren accountant

Start gratis offerteaanvraag!

Veelgestelde vragen

We geven hieronder antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Zo wordt er in meer detail uitgelegd wat een accountant voor bedrijven en particulieren kan betekenen en wordt er uitgelegd wat een registeraccountant is.

Wat kan een accountant voor bedrijven betekenen?

Een accountant in Rotterdam kan met veel financiële zaken binnen je onderneming helpen. Zo kunnen ze advies geven over de financiën en de boekhouding bijhouden.

Accountants worden vaak ingeschakeld door bedrijven om de financiële administratie bij te houden en de verschillende financiële documenten op orde te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een jaarrekening. Voor veel bedrijven is dit een verplicht onderdeel. Door een accountant in te schakelen ben je verzekerd dat het voldoet aan de eisen.

Het bijhouden van de salaris- en urenadministratie is een taak waar veel tijd in gaat zitten. Een accountant kan dit efficiënt aanpakken zodat je meer tijd overhoudt voor je eigen onderneming.

Wat kan een accountant voor particulieren doen?

Accountants helpen niet alleen bedrijven, maar ook particulieren. Zo helpen ze bijvoorbeeld bij de aangifte van de belastingaangifte. Denk aan de verschillende aftrekposten binnen je belastingaangifte: een accountant kan je hierbij helpen.

Daarnaast kan een accountant je ook financieel advies geven over je persoonlijke bankzaken. Ze kunnen bekijken waar je misschien op kan inkorten en waar je juist meer in zou kunnen stoppen.

Wil je graag een accountant inhuren? Vergelijk offertes van accountantskantoren in Rotterdam. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Wat is een registeraccountant?

Een registeraccountant staat ingeschreven bij het accountant register van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dit kan alleen als je een universitaire studie hebt afgerond en veel praktijkervaring hebt opgebouwd.

Een registeraccount mag een verklaring over een jaarrekening afgeven. Daarnaast hebben ze veel kennis over alles omtrent financiën. Ze geven daarbij professioneel advies.

Een AA, accountants-administratieconsulent, staat niet ingeschreven bij de NBA. Deze mogen bijvoorbeeld niet de verklaring over een jaarrekening afgeven.

Op de website van de NBA kan je bekijken of je accountant in het register staat.

Wat is accountancy?

Accountancy is de verzamelnaam voor de werkzaamheden van een accountant. Het is dus een alles omvattende term op het gebied van accountants.

Dit bestaat dus uit het bijhouden van de financiële administratie en boekhouding. Het geven van financieel en fiscaal advies. Het opstellen van jaarrekeningen, de controle van een jaarrekening en het bijhouden van de uren en salarissen van werknemers.

Een accountant in Rotterdam is goed op de hoogte van alle regels en wetten op het gebied van financiën, daarnaast zijn ze gespecialiseerd in hun vakgebied.

accountancy

Besparen op een accountant in Rotterdam? Vergelijk gratis offertes!

Een accountant kan helpen met alles omtrent de financiën van zowel particulieren als bedrijven. Door de ervaring en kennis zorgen ze ervoor dat alle werkzaamheden efficiënt en professioneel worden uitgevoerd. Zo kan je een hoop tijd besparen op de financiën binnen je bedrijf. Accountantskantoor inschakelen?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen ontvang je snel een aantal offertes van accountants uit Rotterdam. Je kan tot wel 40% besparen en zit nergens aan vast.

Start nu je gratis aanvraag!