BRJ Solar B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BRJ Solar B.V. is een cv-installateur uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Sterrekroosstraat 7. De onderneming is opgericht op 06-02-2023 en telt 1 werkzaam persoon. BRJ Solar B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89165101.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BRJ Solar B.V.

BRJ Solar B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BRJ Solar B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-02-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89165101.

Wat is jouw ervaring met BRJ Solar B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BRJ Solar B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BRJ Solar B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BRJ Solar B.V. uit CV installateur Rotterdam

BRJ Solar B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BRJ Solar B.V.. Wat is jouw ervaring met BRJ Solar B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review