Goodget International BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Goodget International BV is een zonnepanelen installateur uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Buizenpark 104. De onderneming is opgericht op 14-06-2007 en telt 1 werkzaam persoon. Goodget International BV is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61275824.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Goodget International BV

Goodget International BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Goodget International BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-06-2007 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61275824.

Wat is jouw ervaring met Goodget International BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Goodget International BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Goodget International BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een zonnepanelen installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Goodget International BV uit Zonnepanelen installateurs Rotterdam

Goodget International BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Goodget International BV. Wat is jouw ervaring met Goodget International BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review