Elektriciens » Elektricien Schiedam » Geveke Elektrotechniek B.V.

Geveke Elektrotechniek B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Geveke Elektrotechniek B.V. is een elektricien uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Singel 47B. De onderneming is opgericht op 28-03-2017 en telt 5-9 werkzame personen. Geveke Elektrotechniek B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68413270.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Geveke Elektrotechniek B.V.

Geveke Elektrotechniek B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Geveke Elektrotechniek B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-03-2017 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68413270.

Wat is jouw ervaring met Geveke Elektrotechniek B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Geveke Elektrotechniek B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Geveke Elektrotechniek B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Geveke Elektrotechniek B.V. uit Elektricien Schiedam

Geveke Elektrotechniek B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Geveke Elektrotechniek B.V.. Wat is jouw ervaring met Geveke Elektrotechniek B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review