Schilders » Schilder Schijndel » H. van Heertum en Zn. B.V.

H. van Heertum en Zn. B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

H. van Heertum en Zn. B.V. is een schilder uit Schijndel in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Duinweg 14. De onderneming is opgericht op 01-04-1966 en telt 10-19 werkzame personen. H. van Heertum en Zn. B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 16089703.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

H. van Heertum en Zn. B.V.

H. van Heertum en Zn. B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. H. van Heertum en Zn. B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-1966 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 16089703.

Wat is jouw ervaring met H. van Heertum en Zn. B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met H. van Heertum en Zn. B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help H. van Heertum en Zn. B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

H. van Heertum en Zn. B.V. uit Schilder Schijndel

H. van Heertum en Zn. B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van H. van Heertum en Zn. B.V.. Wat is jouw ervaring met H. van Heertum en Zn. B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review