Schilders » Schilder Roosendaal » Schildersbedrijf Liebreks

Schildersbedrijf Liebreks

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Schildersbedrijf Liebreks is een schilder uit Roosendaal in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Vlierwerf 13. De onderneming is opgericht op 22-08-1983 en telt 20-49 werkzame personen. Schildersbedrijf Liebreks is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 20045340.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Schildersbedrijf Liebreks

Schildersbedrijf Liebreks is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Schildersbedrijf Liebreks is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-08-1983 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 20045340.

Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Liebreks?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Schildersbedrijf Liebreks, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Schildersbedrijf Liebreks en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Schildersbedrijf Liebreks uit Schilder Roosendaal

Schildersbedrijf Liebreks ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Schildersbedrijf Liebreks. Wat is jouw ervaring met Schildersbedrijf Liebreks? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review