Schilders » Schilder Barendrecht » Van Son Vastgoed Onderhoud BV

Van Son Vastgoed Onderhoud BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Son Vastgoed Onderhoud BV is een schilder uit Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van der Loo-akker 8. De onderneming is opgericht op 01-04-2012 en telt 1 werkzaam persoon. Van Son Vastgoed Onderhoud BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 55138896.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Son Vastgoed Onderhoud BV

Van Son Vastgoed Onderhoud BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Son Vastgoed Onderhoud BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-2012 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 55138896.

Wat is jouw ervaring met Van Son Vastgoed Onderhoud BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Son Vastgoed Onderhoud BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Son Vastgoed Onderhoud BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Son Vastgoed Onderhoud BV uit Schilder Barendrecht

Van Son Vastgoed Onderhoud BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Son Vastgoed Onderhoud BV. Wat is jouw ervaring met Van Son Vastgoed Onderhoud BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review