Schilders » Schilder Nijkerk » Van Hussel Schilderwerken B.V.

Van Hussel Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Hussel Schilderwerken B.V. is een schilder uit Nijkerk in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Zijdevlinder 53. De onderneming is opgericht op 15-10-2020 en telt 5-9 werkzame personen. Van Hussel Schilderwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80615732.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Hussel Schilderwerken B.V.

Van Hussel Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Hussel Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-10-2020 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80615732.

Wat is jouw ervaring met Van Hussel Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Hussel Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Hussel Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Hussel Schilderwerken B.V. uit Schilder Nijkerk

Van Hussel Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Hussel Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Hussel Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review