Vind de beste glaszetter in Nijkerk


Op zoek naar een glaszetter in Nijkerk? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste glaszetters in Nijkerk

In het onderstaande overzicht vind je de beste glaszetters uit Nijkerk op rij. Vind snel en eenvoudig een glaszetter voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste glaszetters in Nijkerk voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis glaszetter offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste glaszetters op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis glaszetter offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.


glaszetter Nijkerk

Wat doet een glaszetter?

De meest belangrijke en veelvoorkomende taak van een glaszetter uit Nijkerk is het plaatsen en vervangen van glas. Bijvoorbeeld bij glasschade, maar ook voor een complete vervanging zonder schade. Zo kan je ervoor kiezen om enkel glas te vervangen met isolatieglas, zo bespaar je bijvoorbeeld op je stookkosten. Een glaszetter is dus een specialist in alles met glazen, van het vervangen tot het plaatsen.

De meest voorkomende werkzaamheden van glaszetters zijn:

  • Het vervangen van glas
  • Het plaatsen van glas
  • Het repareren van glas
  • Informatie geven over verschillende glassoorten en hier advies op geven

Het vervangen van glas kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld vanwege schade, maar ook om de isolatie van het huis te verbeteren. Door isolatieglas te plaatsen heb je minder last van tocht en condensvorming, bespaar je op stookkosten en ben je beter beveiligd tegen inbraak. Nieuw glas laten plaatsen is uiteraard ook een optie. Het is wel belangrijk om te weten dat niet elke glassoort past bij alle kozijnen, laat je dus informeren door een glaszetter.

Wil je een glaszetter inhuren voor het plaatsen, vervangen of repareren van glas? Vergelijk gratis offertes van glaszetters uit Nijkerk en bespaar op de kosten.


Op zoek naar een glaszetter in Nijkerk?

Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kosten!

 

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een glaszetter in Nijkerk?

De kosten van een glaszetter ligt gemiddeld tussen de €35,- en €45,- per uur. De prijzen verschillen per glaszetter. Voor een kleiner bedrijf liggen de kosten rond de €35,- per uur, voor een groot glaszetters bedrijf liggen de kosten rond de €45,-.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van een spoedservice, dan betaal je vaak meer in de vorm van een spoedtoeslag. In het weekend en tijdens de avonduren geldt er vaak ook een hoger tarief.

De opbouw van de kosten bestaan uit verschillende onderdelen: arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten. Hoe dikker en duurzamer het glas, hoe hoger de prijs. Zo is dubbel glas bijvoorbeeld €115,- per vierkante meter terwijl HR++ glas €130,- per vierkante meter is.

Afhankelijk van het soort glas kan er ook van een lager btw-tarief gebruik worden gemaakt. Voor isolatieglas betaal je maar 9% btw in plaats van 21% btw. Dit tarief kan je echter alleen hanteren wanneer een professionele glaszetter wordt ingeschakeld.

In de onderstaande tabel vind je de verschillende kosten van glassoorten in een handig overzicht. Ben je benieuwd hoeveel een glaszetter exact kost? Vergelijk offertes van glaszetters uit Nijkerk.

glashandel Nijkerk

Kosten glas 2021

Glassoort Prijs per m²*
Dubbelglas €115,-
HR glas €120,-
HR+ glas €125,-
HR ++ glas €130,-
Melkglas Vanaf €70,-
Zonwerend glas Vanaf €125,-
Gelaagd glas Vanaf €150,-
Gehard glas Vanaf €120,-
Gekleurd glas-in-lood Vanaf €325,-
Brandwerend glas Vanaf €450,-

*Let op: De kosten kunnen verschillen per klus. Ontvang gratis offertes voor de exacte kosten.

Wat is het uurtarief van een glaszetter?

Gemiddeld kun je rekening houden met prijzen van €35,- tot €45,- per uur voor een glaszetter. Welk tarief de glaszetter in rekening brengt, verschilt per bedrijf of glaszetter. Een ZZP’er of beginnende glaszetter kost vaak €35,- tot €40,- per uur. Een meer ervaren glaszetter, of glaszettersbedrijf, kost €40 tot €45,- per uur.


Uurtarief glaszetter 2021

€35,- tot €45,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van glaszetters uit Nijkerk.)

Laag uurtarief
€35,- tot €40,-

ZZP’ers

Hoog uurtarief
€40,- tot €45,-

Grotere bedrijven

Start gratis offerteaanvraag!

Prijsopbouw glaszetter

De arbeidskosten van een glaszetter bestaan voor 40% uit de totale kosten. De prijzen voor het materiaal, zoals het glas zelf, zijn 55%. De laatste 5% bestaan uit overige kosten zoals voorrijkosten.

glaszetter prijsopbouw

Veelgestelde vragen

Hieronder worden een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Bijvoorbeeld over welke soorten glas er zijn, hoe glas eigenlijk wordt vervangen en over het btw-tarief van glaszetters.

Welke soorten glas zijn er?

Glas kan in drie categorieën worden geplaatst: dubbel glas, veiligheidsglas en overige glassoorten.

Dubbel glas bestaat uit HR en HR+, of hoger, glas. Dit soort glas heeft een hoge isolatiewaarde. Veiligheidsglas is h