Schilders » Schilder Kerkrade » Van Helden Schilderwerken BV

Van Helden Schilderwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Helden Schilderwerken BV is een schilder uit Kerkrade in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Tunnelweg 110. De onderneming is opgericht op 01-05-1929 en telt 5-9 werkzame personen. Van Helden Schilderwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 14005136.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Helden Schilderwerken BV

Van Helden Schilderwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Helden Schilderwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-1929 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 14005136.

Wat is jouw ervaring met Van Helden Schilderwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Helden Schilderwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Helden Schilderwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Helden Schilderwerken BV uit Schilder Kerkrade

Van Helden Schilderwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Helden Schilderwerken BV. Wat is jouw ervaring met Van Helden Schilderwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review