Schilders » Schilder Heerlen » Pintor Schilderwerken B.V.

Pintor Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Pintor Schilderwerken B.V. is een schilder uit Heerlen in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Reestraat 50. De onderneming is opgericht op 19-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Pintor Schilderwerken B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73397709.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pintor Schilderwerken B.V.

Pintor Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pintor Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73397709.

Wat is jouw ervaring met Pintor Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pintor Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pintor Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pintor Schilderwerken B.V. uit Schilder Heerlen

Pintor Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pintor Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Pintor Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review