Schilders » Schilder Harlingen » Den Breejen Noord B.V.

Den Breejen Noord B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Den Breejen Noord B.V. is een schilder uit Harlingen in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Celciusstraat 14. De onderneming is opgericht op 09-07-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Den Breejen Noord B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 78538319.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Den Breejen Noord B.V.

Den Breejen Noord B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Den Breejen Noord B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-07-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 78538319.

Wat is jouw ervaring met Den Breejen Noord B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Den Breejen Noord B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Den Breejen Noord B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Den Breejen Noord B.V. uit Schilder Harlingen

Den Breejen Noord B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Den Breejen Noord B.V.. Wat is jouw ervaring met Den Breejen Noord B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review