Schilders » Schilder Den Helder » Helder Vastgoed Schilderwerken BV

Helder Vastgoed Schilderwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Helder Vastgoed Schilderwerken BV is een schilder uit Den Helder in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Middenweg 159. De onderneming is opgericht op 30-12-2002 en telt 1 werkzaam persoon. Helder Vastgoed Schilderwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 37105125.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Helder Vastgoed Schilderwerken BV

Helder Vastgoed Schilderwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Helder Vastgoed Schilderwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-12-2002 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 37105125.

Wat is jouw ervaring met Helder Vastgoed Schilderwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Helder Vastgoed Schilderwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Helder Vastgoed Schilderwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Helder Vastgoed Schilderwerken BV uit Schilder Den Helder

Helder Vastgoed Schilderwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Helder Vastgoed Schilderwerken BV. Wat is jouw ervaring met Helder Vastgoed Schilderwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review