Schilders » Schilder Dongen » PMH Coatings B.V.

PMH Coatings B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

PMH Coatings B.V. is een schilder uit Dongen in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op De Hak 3. De onderneming is opgericht op 19-12-2019 en telt 1 werkzaam persoon. PMH Coatings B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76693066.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

PMH Coatings B.V.

PMH Coatings B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. PMH Coatings B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-12-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76693066.

Wat is jouw ervaring met PMH Coatings B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met PMH Coatings B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help PMH Coatings B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

PMH Coatings B.V. uit Schilder Dongen

PMH Coatings B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van PMH Coatings B.V.. Wat is jouw ervaring met PMH Coatings B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review