Schilders » Schilder Den Helder » De Zee Schilderwerken B.V.

De Zee Schilderwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

De Zee Schilderwerken B.V. is een schilder uit Den Helder in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Folkert Lambertsstraat 1. De onderneming is opgericht op 22-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon. De Zee Schilderwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88692469.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De Zee Schilderwerken B.V.

De Zee Schilderwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. De Zee Schilderwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88692469.

Wat is jouw ervaring met De Zee Schilderwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met De Zee Schilderwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help De Zee Schilderwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

De Zee Schilderwerken B.V. uit Schilder Den Helder

De Zee Schilderwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van De Zee Schilderwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met De Zee Schilderwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review