Heimaat B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Heimaat B.V. is een schilder uit Bunschoten-Spakenburg in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Haarbrug 16b. De onderneming is opgericht op 06-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Heimaat B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67426344.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Heimaat B.V.

Heimaat B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Heimaat B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67426344.

Wat is jouw ervaring met Heimaat B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Heimaat B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Heimaat B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een schilder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Heimaat B.V. uit Schilder Bunschoten-Spakenburg

Heimaat B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Heimaat B.V.. Wat is jouw ervaring met Heimaat B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review