Loodgieters » Loodgieter Amsterdam » Chaara Infra B.V.

Chaara Infra B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Chaara Infra B.V. is een loodgieter uit Amsterdam in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Limmerick 17. De onderneming is opgericht op 29-12-2021 en telt 2-4 werkzame personen. Chaara Infra B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84991003.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Chaara Infra B.V.

Chaara Infra B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Chaara Infra B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-12-2021 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84991003.

Wat is jouw ervaring met Chaara Infra B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Chaara Infra B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Chaara Infra B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Chaara Infra B.V. uit Loodgieter Amsterdam

Chaara Infra B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Chaara Infra B.V.. Wat is jouw ervaring met Chaara Infra B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review