Dakdekkers » Dakdekker Zwolle » Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. is een dakdekker uit Zwolle in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Baileystraat 16E. De onderneming is opgericht op 15-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74023101.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74023101.

Wat is jouw ervaring met Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. uit Dakdekker Zwolle

Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.. Wat is jouw ervaring met Bukro Dakbedekkingen Zwolle B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review