Dakdekkers » Dakdekker Weert » Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV is een dakdekker uit Weert in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Celsiusstraat 19. De onderneming is opgericht op 20-11-2017 en telt 10 t/m 19 werknemers. Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70115184.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-11-2017 en telt 10 t/m 19 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70115184.

Wat is jouw ervaring met Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV uit Dakdekker Weert

Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV. Wat is jouw ervaring met Verkoelen Dakspecialisten Vlakke daken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review