Dakdekkers » Dakdekker Brunssum » Crijns B.V.

Crijns B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Crijns B.V. is een dakdekker uit Brunssum in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Haefland 1. De onderneming is opgericht op 27-03-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Crijns B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68407734.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Crijns B.V.

Crijns B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Crijns B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-03-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68407734.

Wat is jouw ervaring met Crijns B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Crijns B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Crijns B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Crijns B.V. uit Dakdekker Brunssum

Crijns B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Crijns B.V.. Wat is jouw ervaring met Crijns B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review