Dakdekkers » Dakdekker Weert » Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV is een dakdekker uit Weert in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Celsiusstraat 19. De onderneming is opgericht op 20-11-2017 en telt 10 t/m 19 werknemers. Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70124817.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-11-2017 en telt 10 t/m 19 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70124817.

Wat is jouw ervaring met Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV uit Dakdekker Weert

Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV. Wat is jouw ervaring met Verkoelen Dakspecialisten Service & Beheer BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review