Dakdekkers » Dakdekker Tilburg » Kamil Dak B.V.

Kamil Dak B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kamil Dak B.V. is een dakdekker uit Tilburg in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Rheastraat 30. De onderneming is opgericht op 01-03-2013 en telt 2-4 werkzame personen. Kamil Dak B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65218434.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kamil Dak B.V.

Kamil Dak B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kamil Dak B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-03-2013 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65218434.

Wat is jouw ervaring met Kamil Dak B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kamil Dak B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kamil Dak B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kamil Dak B.V. uit Dakdekker Tilburg

Kamil Dak B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kamil Dak B.V.. Wat is jouw ervaring met Kamil Dak B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review