Dakdekkers » Dakdekker Rotterdam » Rovaal Dakbeheer B.V.

Rovaal Dakbeheer B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rovaal Dakbeheer B.V. is een dakdekker uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Nelleweg 1. De onderneming is opgericht op 19-04-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Rovaal Dakbeheer B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89966589.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rovaal Dakbeheer B.V.

Rovaal Dakbeheer B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rovaal Dakbeheer B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-04-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89966589.

Wat is jouw ervaring met Rovaal Dakbeheer B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rovaal Dakbeheer B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rovaal Dakbeheer B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rovaal Dakbeheer B.V. uit Dakdekker Rotterdam

Rovaal Dakbeheer B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rovaal Dakbeheer B.V.. Wat is jouw ervaring met Rovaal Dakbeheer B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review