Dakdekkers » Dakdekker Rotterdam » Fihuma Plus B.V.

Fihuma Plus B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Fihuma Plus B.V. is een dakdekker uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Stadionweg 27. De onderneming is opgericht op 25-05-1998 en telt 1 werkzaam persoon. Fihuma Plus B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24284869.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Fihuma Plus B.V.

Fihuma Plus B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Fihuma Plus B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-05-1998 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24284869.

Wat is jouw ervaring met Fihuma Plus B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Fihuma Plus B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Fihuma Plus B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Fihuma Plus B.V. uit Dakdekker Rotterdam

Fihuma Plus B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Fihuma Plus B.V.. Wat is jouw ervaring met Fihuma Plus B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review