Dakdekkers » Dakdekker Rotterdam » Dakexpert Holland B.V.

Dakexpert Holland B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakexpert Holland B.V. is een dakdekker uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wilhelminaplein 1. De onderneming is opgericht op 06-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Dakexpert Holland B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90419758.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakexpert Holland B.V.

Dakexpert Holland B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakexpert Holland B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90419758.

Wat is jouw ervaring met Dakexpert Holland B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakexpert Holland B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakexpert Holland B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakexpert Holland B.V. uit Dakdekker Rotterdam

Dakexpert Holland B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakexpert Holland B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakexpert Holland B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review