Dakdekkers » Dakdekker Rotterdam » Dakdekkersland B.V.

Dakdekkersland B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakdekkersland B.V. is een dakdekker uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Aelbrechtskolk 45. De onderneming is opgericht op 09-05-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Dakdekkersland B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90158008.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakdekkersland B.V.

Dakdekkersland B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakdekkersland B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-05-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90158008.

Wat is jouw ervaring met Dakdekkersland B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakdekkersland B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakdekkersland B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakdekkersland B.V. uit Dakdekker Rotterdam

Dakdekkersland B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakdekkersland B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakdekkersland B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review