Dakdekkers » Dakdekker Roermond » Rene Pisters Dakwerken B.V.

Rene Pisters Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Rene Pisters Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Roermond in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Zandbergstraat 18. De onderneming is opgericht op 29-06-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Rene Pisters Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75236737.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rene Pisters Dakwerken B.V.

Rene Pisters Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rene Pisters Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75236737.

Wat is jouw ervaring met Rene Pisters Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rene Pisters Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rene Pisters Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rene Pisters Dakwerken B.V. uit Dakdekker Roermond

Rene Pisters Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rene Pisters Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Rene Pisters Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review