Dakdekkers » Dakdekker Roermond » Pisters Daktechniek Roermond B.V.

Pisters Daktechniek Roermond B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Pisters Daktechniek Roermond B.V. is een dakdekker uit Roermond in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Zandbergstraat 16A. De onderneming is opgericht op 20-07-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Pisters Daktechniek Roermond B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 78626307.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pisters Daktechniek Roermond B.V.

Pisters Daktechniek Roermond B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pisters Daktechniek Roermond B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-07-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 78626307.

Wat is jouw ervaring met Pisters Daktechniek Roermond B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pisters Daktechniek Roermond B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pisters Daktechniek Roermond B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pisters Daktechniek Roermond B.V. uit Dakdekker Roermond

Pisters Daktechniek Roermond B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pisters Daktechniek Roermond B.V.. Wat is jouw ervaring met Pisters Daktechniek Roermond B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review