Dakdekkers » Dakdekker Hengelo » Terhalle B.V.

Terhalle B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Terhalle B.V. is een dakdekker uit Hengelo in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Oosterveldsingel 1. De onderneming is opgericht op 02-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Terhalle B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75729563.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Terhalle B.V.

Terhalle B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Terhalle B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75729563.

Wat is jouw ervaring met Terhalle B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Terhalle B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Terhalle B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Terhalle B.V. uit Dakdekker Hengelo

Terhalle B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Terhalle B.V.. Wat is jouw ervaring met Terhalle B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review