Dakdekkers » Dakdekker Enschede » Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. is een dakdekker uit Enschede in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Madioenstraat 75. De onderneming is opgericht op 26-03-1998 en telt 2-4 werkzame personen. Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66331323.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-03-1998 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66331323.

Wat is jouw ervaring met Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Vincent Piest Dakbedekkingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. uit Dakdekker Enschede

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.
KvK-nummer
66331323
Oprichtingsdatum
26-03-1998
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Madioenstraat
Huisnummer
75
Postcode
7541ZM
Plaatsnaam
Enschede
Provincie
Overijssel

Vincent Piest Dakbedekkingen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.. Wat is jouw ervaring met Vincent Piest Dakbedekkingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review