Vind de beste uitvaartondernemer in Enschede


Op zoek naar een uitvaartondernemer in Enschede? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele uitvaartondernemers zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste uitvaartondernemers in Enschede

In het onderstaande overzicht vind je de beste uitvaartondernemers uit Enschede op rij. Vind snel en eenvoudig een uitvaartondernemer voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste uitvaartondernemers in Enschede voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis uitvaartondernemer offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste uitvaartondernemers op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis uitvaartondernemer offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.

Vind een respectvolle uitvaartondernemer in Enschede

Een respectvolle uitvaartondernemer in Enschede kan helpen om een persoonlijke en passende uitvaart te organiseren. Ze helpen je met meer dan alleen het regelen van de auto en de kaarten. Ze kunnen je bij elke stap te hulp staan. Een uitvaartondernemer kan er dan ook voor zorgen om een moeilijke periode een stukje makkelijker te maken.

Lees verder en ontdek wat een uitvaartondernemer allemaal doet en hoeveel je hiervoor moet betalen. Ontdek ook waar je op kunt letten bij het het vinden van de juiste uitvaartondernemer.

Uitvaartverzorging Enschede: samenvatting

 • Het basistarief van een uitvaartondernemer is doorgaans €1.500,-.
 • Kosten verschillen per onderdeel, zoals bloemstukken, verzorging van de overledene en rouwkaarten. De kosten zijn voor elke uitvaartverzorging in Enschede anders.
 • Een uitvaartondernemer kan helpen bij het verzorgen van de overledene en regelen van benodigde documenten.
 • Ze plannen en organiseren de uitvaartceremonie, regelen de praktische zaken zoals rouwauto’s en dragers, en adviseren over opties en keuzes.
 • Uitvaartondernemers bieden emotionele ondersteuning aan nabestaanden.
 • Let bij het kiezen van een begrafenisondernemer op hun reputatie en ervaring en controleer welke diensten ze aanbieden en of ze passen bij jouw wensen en behoeften.
 • Vraag naar referenties van anderen die ervaring hebben met de begrafenisondernemer.


uitvaartondernemer Enschede

Wat kost een uitvaartondernemer in Enschede?

De prijs van een uitvaartondernemer in Enschede kun je uitrekenen door te kijken naar de gemiddelde kosten per onderdeel van de uitvaart. Elke uitvaart is anders, en het kan zijn dat jij bepaalde onderdelen niet, of juist wel, wilt toevoegen. De prijs zal hierdoor ook bijna altijd verschillen.

Voor een bloemstuk betaal je gemiddeld €100,-, maar wanneer je kiest voor een kleiner boeket of stuk zal de prijs ook lager uitvallen. Het verzorgen van de overledene kost gemiddeld €150,- en voor volgauto’s betaal je ongeveer €200,- per auto. Wil je rouwkaarten versturen? Dan kun je uitgaan van €200,- tot €500,- voor ongeveer 100 kaarten. Wil je er minder versturen? Dan zal de prijs ook lager zijn. Voor 4 dragers betaal je €200,- tot €550,- en voor een rouwadvertentie in de regionale krant €300,-.

Dit zijn de kosten van alle individuele onderdelen, maar je moet ook kijken naar het basistarief. Het basistarief van een uitvaartondernemer is namelijk €1.500,-.

Kosten uitvaartverzorging 2024

Onderdeel van uitvaart Gemiddelde kosten*
Bloemstuk €100,-
Verzorging overledene €150,-
Kosten volgauto’s €200,- per auto
Rouwkaarten (ongeveer 100 stuks) €200,- tot €500,-
Dragers (vier personen) €200,- tot €550,-
Rouwadvertentie plaatsen in regionale krant €300,-
Basistarief uitvaartondernemer €1.500,-

*Let op: dit gaat om gemiddelde kosten.


Op zoek naar een geschikte uitvaartondernemer in Enschede?

Vergelijk gratis offertes en kom in contact met een uitvaartverzorger die bij je wensen past.

Gratis offertes vergelijken

Waar kan een uitvaartonderneming in Enschede bij helpen?

Een uitvaartonderneming kan in Enschede bij verschillende zaken helpen en kunnen de ervaring over het algemeen makkelijker maken voor de naasten. Hieronder vind je een aantal punten waarbij een uitvaartonderneming kan helpen.

 • Verzorgen van de overledene: Denk hierbij aan zaken zoals opbaren en kleden.
 • Regelen van benodigde documenten: voorbeelden hiervan zijn de overlijdensakte en eventuele vergunningen.
 • Plannen en organiseren: Het plannen van een uitvaart is niet makkelijk, en er komt veel bij kijken. Onderdelen hiervan zijn het regelen van de locatie, datum en het tijdstip.
 • Regelen van de praktische zaken:  Wanneer je behoefte hebt aan rouwauto’s en dragers kan een uitvaartonderneming er voor zorgen dat dit goed geregeld is.
 • Adviseren over verschillende opties en keuzes: Er moeten ontzettend veel keuzes gemaakt worden over dingen zoals graf- of crematie, bloemen en ook muziek. De onderneming kan je hierover adviseren.
 • Bieden van emotionele ondersteuning: Dit kunnen ze geven aan de nabestaanden tijdens de hele process.

uitvaartonderneming Enschede

Waar let je op bij het kiezen van een begrafenisondernemer in Enschede?

Bij het kiezen van een begrafenisondernemer in Enschede zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je in deze tijd op de juiste manier gesteund wordt.

Tip 1. Onderzoek de reputatie en lees over de ervaringen van anderen

Om de reputatie van een begrafenisondernemer te onderzoeken en hun ervaring in het vak te beoordelen, kun je vragen om aanbevelingen, online beoordelingen lezen, de website checken en gewoonweg contact met ze opnemen.

Tip 2. Bekijk welke diensten de begrafenisondernemer aanbiedt en of ze passen bij jouw wensen en behoeften

Ook hierbij kun je veel informatie van het internet halen, bijvoorbeeld door de website te bezoeken en naar referenties van eerdere klanten te zoeken. Plan ook een persoonlijk gesprek met de begrafenisondernemer en heb het in detail over jouw wensen en behoeftes of verassingen en miscommunicatie te voorkomen.

Tip 3. Informeer naar de kosten en vraag om een transparante prijsopgave

Dit is belangrijk zodat je niet achteraf te veel betaald en zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

begrafenisondernemer Enschede

Een respectvolle uitvaartondernemer in Enschede inschakelen via De 10 Beste

Het belangrijkste voor jouw als naaste is dat de uitvaartondernemer in Enschede respectvol omgaat met jouw situatie. Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat je iemand kent die een jouw een bepaalde ondernemer kan aanbevelen, en daarom is er een andere manier om in contact te komen met een uitvaartondernemer bij jou in de regio. Je kunt bijvoorbeeld via de onderstaande link het vrijblijvende offerteformulier invullen. Je komt op deze manier met verschillende ondernemers in contact. Zo kun je zelf de keuze maken die het beste bij jou past.

Start nu je gratis aanvraag.

Veelgestelde vragen over de uitvaart in Enschede

Voor meer informatie over de uitvaart in Enschede en uitvaartondernemers ben je hier op het juiste adres. Hieronder worden een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

Wat moet er geregeld worden bij een uitvaartceremonie?

Bij een uitvaartceremonie moeten verschillende zaken worden geregeld. Enkele belangrijke aspecten zijn het bepalen van de locatie en datum, het regelen van de uitvaartdienst en eventuele sprekers, het selecteren van muziek en bloemen, het versturen van uitnodigingen, het regelen van een rouwauto en het opstellen van een herdenkingsprogramma. Wat er precies moet gebeuren is uiteindelijk afhankelijk van de wensen van de overledene en de naasten. Je kunt het hele programma bespreken met de uitvaartondernemer.

Is het inschakelen van een uitvaartondernemer in Enschede verplicht?

Het inschakelen van een uitvaartondernemer in Enschede is meestal niet verplicht, maar het kan wel handig zijn. Vaak is de tijd na een overlijden ontzettend druk, en daarom kan een uitvaartondernemer veel voor jou betekenen.

Kan je zelf kiezen voor de begrafenisondernemer?

Ja, je hebt het recht om zelf een begrafenisondernemer te kiezen. Je kunt zelf beslissen welke begrafenisondernemer je wilt inschakelen voor de uitvaartceremonie. Het is belangrijk om contact op te nemen met de begrafenisondernemer van je keuze en alle details en wensen met hen te bespreken.

Waarom een uitvaartonderneming inschakelen?

Een uitvaartonderneming heeft expertise en ervaring in het organiseren van uitvaarten. Ze kunnen helpen bij het regelen van alle aspecten, zoals het verzorgen van de overledene, het regelen van benodigde documenten, het coördineren van diensten en leveranciers, en het bieden van emotionele ondersteuning aan de nabestaanden.