Cuvo

6.3
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Cuvo is een uitvaartondernemer uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Roggeveenstraat 116. De onderneming is opgericht op 6/28/1974 en telt 50-99 werkzame personen. Cuvo is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27144942.

Vind de beste voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Cuvo

Cuvo is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Cuvo is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 6/28/1974 en telt 50-99 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27144942.

Wat is jouw ervaring met Cuvo?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Cuvo, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Cuvo en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een uitvaartondernemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Cuvo uit Uitvaartondernemer Den Haag

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Cuvo
KvK-nummer
27144942
Oprichtingsdatum
6/28/1974
Aantal werknemers
50-99 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Roggeveenstraat
Huisnummer
116
Postcode
2518TT
Plaatsnaam
Den Haag
Provincie
Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoonnummer
070 3562607
E-mailadres
info@cuvo.nl
Website
www.cuvo.nl

Cuvo ervaringen

6.3
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cuvo. Wat is jouw ervaring met Cuvo? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Teleurgesteld

Geplaatst op 9 januari 2022 door Linda Outman
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (6.3)

Na contact zoeken bleek persoonlijk afspreken onmogelijk. Vanwege wonen buiten de provincie en onverwacht verblijf in Zuid Holland niets mogelijk.
Alleen op kantoor op de Fred terwijl hier Roggeveenstraat staat vermeld, vreemd maar goed. Eind vd week blijkt de vaste medewerker op de dienst niet aanwezig! Moet je weer met n ander dingen gaan bespreken. Als dit goed gegaan en bevallen was was het minder zuur. Het is het afscheid van je moeder.
Een vergissing is menselijk maar er zaten veel fouten in het levensverhaal zowel wat werd uitgesproken als de presentatie. En in mijn dochter haar spreektijd ging alles fout fotos liepen door verkeerde mensen bij het verkeerde verhaal, niet goed. En als dat nog niet genoeg is bleek dat achteraf dat veel familieleden de dienst niet hebben kunnen zien EN nu ook niet meer online kunnen kijken😢er was geen limiet overschreden en er was correcte internetverbinding.
Dus ipv dat we de dag rustig konden afsluiten en vandaag verwerken zijn we bezig een grote familie te voorzien van de ceremony op allerlei manieren terwijl mevrouw tegen mij bij het naar buiten loopt zegt de dienst blijft 30 dagen zichtbaar. Mijn oom, begrafenis vorige donderdag kan nu nog bij www.liveuitvaart.nl bekeken worden anytime anyday.
Nee wat goed begon vol liefde aandacht en wat niet is zeer teleurstellend afgelopen. Ik had begin vd week gevraagd om voor mijzelf alles te willen regelen zodat dat allemaal al vastligt maar CUVO hoeft mij NIET te bellen.