Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Kooiwalweg 12. De onderneming is opgericht op 22-02-2017 en telt 2-4 werkzame personen. Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68150784.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-02-2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68150784.

Wat is jouw ervaring met Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. uit Tuinman Rotterdam

Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Meijer Tuinaanleg en Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review