Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Kees van Gilst en co B.V.

Kees van Gilst en co B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kees van Gilst en co B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ratelaarweg 6. De onderneming is opgericht op 11-06-2019 en telt 10-19 werkzame personen. Kees van Gilst en co B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75092859.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kees van Gilst en co B.V.

Kees van Gilst en co B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kees van Gilst en co B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-06-2019 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75092859.

Wat is jouw ervaring met Kees van Gilst en co B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kees van Gilst en co B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kees van Gilst en co B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kees van Gilst en co B.V. uit Tuinman Rotterdam

Kees van Gilst en co B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kees van Gilst en co B.V.. Wat is jouw ervaring met Kees van Gilst en co B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review