Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Green-Care B.V.

Green-Care B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Green-Care B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Diepenbrocklaan 67. De onderneming is opgericht op 05-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Green-Care B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80824412.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Green-Care B.V.

Green-Care B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Green-Care B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80824412.

Wat is jouw ervaring met Green-Care B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Green-Care B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Green-Care B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Green-Care B.V. uit Tuinman Rotterdam

Green-Care B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Green-Care B.V.. Wat is jouw ervaring met Green-Care B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review