Tuinmannen » Tuinman Rotterdam » Baksteen HB & A B.V.

Baksteen HB & A B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Baksteen HB & A B.V. is een tuinman uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ceintuurbaan 213A. De onderneming is opgericht op 10-02-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Baksteen HB & A B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85466409.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Baksteen HB & A B.V.

Baksteen HB & A B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Baksteen HB & A B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-02-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85466409.

Wat is jouw ervaring met Baksteen HB & A B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Baksteen HB & A B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Baksteen HB & A B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Baksteen HB & A B.V. uit Tuinman Rotterdam

Baksteen HB & A B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Baksteen HB & A B.V.. Wat is jouw ervaring met Baksteen HB & A B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review